Welke hulp is er voor jou? #coronageldhulp

Coronageldhulp een belangeloos initiatief

Met Coronageldhulp willen wij, de initiatiefnemers, ondernemers en werknemers belangeloos helpen. Coronageldhulp geeft een zo persoonlijk mogelijk overzicht van de overheidsregelingen en andere maatregelen die zijn genomen in de coronacrisis. We verwijzen door naar instanties waar je terecht kunt. We doen ons best om zo compleet mogelijk te zijn en verbeteren continu. We slaan de informatie die je geeft niet op en die is op geen enkele manier naar jou te herleiden. We hopen je hiermee op weg te helpen in deze moeilijke tijd.

Initiatiefnemers

Coronageldhulp is gemaakt door Henriëtte Raap-Scheele en Djaja Ottenhof van ActaVerba in samenwerking met Arnold Hendriks en Marcel Hein van WebHare. Het is een belangeloos initiatief, we verdienen er niets mee.

Djaja en Henriëtte werkten eerder samen bij Platform Wijzer in geldzaken aan het bevorderen van verantwoord financieel gedrag in Nederland. Zij hebben samen in 2019 de onderneming ActaVerba opgericht.

WebHare bv is een technische partij voor online oplossingen. Het team van WebHare bestaat uit creatieve nerds en specialisten die met je meedenken. WebHare ontwikkelt o.a. oplossingen voor onderwijs, overheid en semi-overheid waaronder slimme tools die ingezet worden door ministeries en onderwijsinstellingen.

Met bijzonder dank aan Wouter Hendriks van Webwerf voor de ondersteuning bij de bouw van deze tool. 

Supporters